Logo Capgemini

Contact information

Reykjavikplein 1
3543 KA Utrecht
Netherlands
Website

Capgemini

Bij Capgemini werken we agile samen aan de nieuwste software. Grensverleggende applicaties die onze klanten helpen zichzelf te onderscheiden van hun concurrenten. Dat zijn complexe projecten, die we samen doen. Dat noemen we “The Collaborative Business Experience”. Mooie resultaten bereiken door een team van experts vanuit Capgemini te koppelen aan de opdrachtgever. Zo creëren we de beste oplossingen met de nieuwste technologieën, zodat onze opdrachtgever maximale resultaten bereikt.

Of het nu C#, PHP, Java, .NET, Python of Mendix is. Bij Capgemini spreken we elke taal. Wat we daarmee doen? Applicaties ontwikkelen, testen, beheren, infrastructuur en cloudoplossingen creëren, cyber security en user experience optimaliseren. En eigenlijk nog veel meer.

Develop your future

Capgemini zit vol met projecten die inspireren en uitdagen. Junior en Senior ICT’ers die samen de meest creatieve oplossingen bedenken. Een leergierige en nieuwsgierige organisatie, waar ontwikkeling centraal staat. Zo ontwikkel je je binnen no time tot expert.

Om je daarin te stimuleren, bieden we een enorme hoeveelheid aan trainingen en opleidingen. Allemaal direct voor jou toegankelijk. Kies maar. En haal zo het beste uit jezelf.

Samen wordt het echt leuk

Iedereen binnen Capgemini draagt een flinke verantwoordelijkheid voor zijn/haar projecten. Dat vraagt doorzettingsvermogen en betrokkenheid. Gelukkig kunnen we af en toe ook alles even los laten en het gewoon gezellig hebben met elkaar. Een potje tafelvoetbal of een borrel om weer op te laden voor de volgende complexe klus. Een beetje sporten samen, naar de film of naar een festival. Eigenlijk delen we heel veel. Je collega’s voelen dan ook al snel als vrienden.

Op je sneakers naar kantoor

Bij Capgemini kan het. Tenminste, zolang het past binnen de sfeer en omgeving van jouw opdrachtgever. Zit je op het hoofdkantoor? Dan zie je dat iedereen bij Capgemini heel eigen is. Een t-shirt, gympies, een spijkerbroek of helemaal strak in het pak, alles is mogelijk. Als het maar bij jou past.

The easy way

We maken het je graag makkelijk. Of het nu gaat om kansen als je net afgestudeerd bent of om mooie stagemogelijkheden. De handigste optie? Capgemini leren kennen via onze XperienceDay. Je schrijft je direct in via www.xperiencedays.nl. Wil je gewoon meteen solliciteren? Check dan onze vacatures op www.werkenbijcapgemini.com

Interesting for: Artificial Intelligence, Computing Science, Mathematics, Physics and Astronomy
Offers: Bachelor Internship, Inhouse Day, Master Internship, Starters Function, Traineeship
This company is unfortunately not interested in non-Dutch speaking students.