Logo Alliander

Contact information

Utrechtseweg 68
6812 AH Arnhem
Netherlands
Website

Alliander

Wij zijn Alliander 

Wij ontwikkelen en beheren energienetten. Via onze kabels en leidingen ontvangen ruim 3 miljoen Nederlandse huishoudens en bedrijven elektriciteit, gas en warmte. Samen met ruim 7000 collega’s zorgen we ervoor dat het licht brandt, de huizen warm zijn en de bedrijven draaien. We zijn er trots op dat onze netten tot één van de betrouwbaarste ter wereld behoren.

De wereld om ons heen verandert snel en de energietransitie is in volle gang. Windmolens, zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen: allemaal hebben ze invloed op ons elektriciteits- en  gasnet. Het is aan ons om de energienetten klaar te maken voor deze nieuwe wereld. En heel Nederland praat met ons mee. 

 

Onze bedrijfscultuur 

Wij zijn onmisbaar in de overgang naar de duurzame wereld. De grootste opgave in ons bestaan. Hierin zijn voor ons drie waarden belangrijk: verantwoordelijkheid, vooruitgang en daadkracht. Iedere dag zoeken we naar innovatieve oplossingen om onze dienstverlening duurzaam te verbeteren. 


Een traineeship bij Alliander 
Wij bieden je een uniek traineeship van minimaal 1,5 en maximaal 2 jaar. Of je nou voor ons Management, Technisch, IT of Finance traineeship kiest, je krijgt de ruimte om zelf invulling aan je traineeship te geven. Jij bepaalt welke opdrachten je gaat doen. Dat zijn er minimaal twee en maximaal vier. Daarnaast volg je samen met je medetrainees een persoonlijk ontwikkelprogramma van 18 maanden bij hét trainingsinstituut voor leiderschap en persoonlijke ontwikkeling: De Baak.

Interesting for: Artificial Intelligence, Chemistry, Computing Science, Mathematics, Physics and Astronomy, Management
Offers: Inhouse Day, Master Internship, Starters Function, Traineeship
This company is unfortunately not interested in non-Dutch speaking students.