Logo Econsultancy

Contact information

Rijksweg Noord 39
6071 KS Swalmen
Netherlands
Website

Econsultancy

Econsultancy – Boxmeer, Doetinchem, Swalmen, Rotterdam en Zwolle
Econsultancy is een ingenieursbureau. Onze opdrachtgevers zijn onder meer overheidsinstanties, industriële en private partijen. Onze experts (meer dan 180 verspreid over 5 kantoren landelijk) hebben kennis van bodemsanering, waterbuffering, infrastructuur, archeologie, ecologische omgeving, geluidbestrijding en preventie van luchtverontreiniging. 

Wij voeren opdrachten uit zowel in op zichzelf staande projecten als in meer complexe en multidisciplinaire casussen. Onze experts staan ​​onze klanten ook bij in niet-technische zaken, zoals beleidsmatig, financieel, juridisch en managementadvies.

Volle kracht vooruit
We willen ons blijven ontwikkelen en verbeteren. We beschouwen onszelf als onderdeel van een samenleving die voor enorme milieu-uitdagingen staat. We schrijven niet alleen rapportages, we willen met duurzame oplossingen komen en daaraan bijdragen. Ons milieu verdient het om beschermd te worden.

Projectmanager
Elke opdracht is uniek. We zien onszelf liever als relatiemanager dan als projectmanager. Onze missie is om de last van onze klanten te verminderen en oplossingen op maat te vinden voor bijna elk milieuprobleem. Deel uitmaken van Econsultancy betekent vindingrijk, inventief en ruimdenkend zijn.

We blijven ons ontwikkelen
Onder het motto ‘’Wij blijven jong door ons te ontwikkelen’’ blijft Econsultancy zich vernieuwen. Opleiden en leren staat centraal in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Iedereen heeft een eigen opleidingsbudget om zichzelf te ontwikkelen. Door kennis met elkaar te delen blijven onze mensen zich ontwikkelen. 

Onze kracht: groot door klein te blijven
Kleine regionale sterke kantoren die op zichzelf een bedrijfsvoering hebben. Je werkt bij ons in kleinere teams waar je meer verantwoordelijkheid hebt en samenwerkt met en collega’s die je goed kent. Bij ons voelen mensen zich thuis. Diversiteit in onze organisatie maakt het verschil. Dat weten we. Juist door verschillend te zijn, halen we het beste in elkaar naar boven. We bieden dan ook een prettige informele werkomgeving waarin iedereen de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen.

Interesting for: Biology, Computing Science, Management
Offers: Bachelor Internship, Inhouse Day, Master Internship, Part-time Side Job, Starters Function, Traineeship